MGB Art.

Over MGB Creations.

MGB Creations is een fris bedrijf met een kleurrijke kijk op kunst. Tegen betaalbare prijzen is er de ruimte om mooie kunstwerken in huis te kunnen halen. Door grote variatie van kleur, techniek en stijl zijn de kunstwerken uniek in hun soort.

“Ons oog viel meteen op het schilderij Divi Divi boom en we waren op slag verliefd. De Divi Divi boom bezorgde gelijk een flashback naar Curaçao. De zonsondergang, die goud leek te kleuren, wakkerde gelijk mijn verlangen aan om terug te gaan.

Mijn partners oog viel gelijk op de tekst: een prachtig gedicht dat voor ons beide een betekenis had over verlies van iets en een dierbaar iemand. Perfecte combinatie voor ons en dus zonder twijfel meteen gekocht. Onze Divi Divi Poem hangt nu met trots in onze woonkamer.”

Kunst eigenaren Erwin & Michel

Kunstwerk in opdracht.

MGB Creations biedt u de mogelijkheid om uw kunstwerk in opdracht te maken. Uiteraard zal dit in samenspraak gebeuren met de kunstenares opdat er voldoende creativiteit vrij blijft aan de kunstenares.

Uw eigen kunstwerk om aan de muur te hangen is een bijzonder gevoel.  Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

    ‘Divi Divi Poem’‘Love and Beloved’ (in opdracht)